fbpx

READING LIST | EXCLUSIVE READER GROUP | SHOP | THRIFTY TIPS FOR AUTHORS

Berglust

Vilda Bergsmän – 3

När Dr Samantha Smyth misstar stans sexiga mekaniker för en patient, lär hon sig en läxa hon aldrig kommer att glömma…

Att vara ett barngeni gjorde kanske att Sam blev en doktor vid tjugotvå, men hon vet ingenting om män. Hennes värld kretsar runt skalpeller och sjukhuskläder, inte silke och förförelse. Sam är van över att få uppmärksamhet för sin hjärna, inte sin kropp, men när Mac och Hardin får reda på att hon behöver privatlektioner mellan lakanen, anmäler de sig frivilligt för jobbet. De är produktiva i sin uppgift, ser till att hon är en expert på njutning… med dem. Bara dem.

Mac vet att han inte alls är någon som den vackra doktorn förtjänar. Han jobbar med sina händer. Han är barsk, tatuerad och äldre, men han vill ändå ha henne. Han och hans bästa vän, Hardin, har spenderat år med att söka efter en kvinna de kan göra anspråk på tillsammans. Hardin gillar det tysta livet och spenderar mer tid med hästar än människor, vilket passar honom bra. Men ett smakprov av Sam och det är inte bara passion de känner för deras kvinna. De vill beskydda henne. Ta hand om henne.

När de upptäcker att Sam kanske är nästa mål för en mördare som går lös, låter de ingen ta henne ifrån dem. Och deras skyddsinstinkter når en ny nivå när Hardin upptäcker att han kanske är släkt med mördaren.

Vanessa Vale