fbpx

READING LIST | EXCLUSIVE READER GROUP | SHOP | THRIFTY TIPS FOR AUTHORS

Bergsfara

Vilda Bergsmän – 4

Eve Miranski har spenderat veckor på att försöka hitta en mördare som går lös i Cutthroat. Hon jobbar också hårt på att skydda sitt illa tilltygade hjärta från två alfacowboys som inte gör det lätt. Japp, två. Efter att de träffas på en helgdagsfest, gör Shane Nickel och Finch Anderson det klart för Eve att de är intresserade av en sak. Henne.

Han kanske är sonen till en filmstjärna, men Shane Nickel är nöjd med att leva utanför rampljuset. När han träffar den envisa kommissarien, kommer hans beskyddande instinkter i gång. Han borde släppa henne, hitta en kvinna vars jobb inte kräver en pistol och handbojor (fastän han kan komma på några roliga saker att använda handbojorna till) och vars arbete inte kräver att hitta en mördare. Hans hjärta—och andra delar av honom—vill ha Eve.

Med allt jobb på sin ranch, spenderar Finch Anderson mer tid ute på landet än i stan. Det passar honom bra, tills han träffar Eve och allt ändras. Han vill ha henne, vill ha allt han aldrig trodde att han kunde få, men hur kan en fälld brottsling och en eldig kommissarie komma överens?

Männens tvivel kommer inte att spela någon roll när nya bevis i Erin Mills fall upptäcks och identiteten av mördaren avslöjas. Det enda de behöver oroa sig om är att hålla Eve vid liv eftersom mördaren inte kommer att fångas utan en kamp.

Vanessa Vale