fbpx

READING LIST | EXCLUSIVE READER GROUP | SHOP | THRIFTY TIPS FOR AUTHORS

Bergsnjutning

Vilda Bergsmän – 2

Hailey Taylor kan skidåkning, och det har lönat sig, för hon är en mästare. Den bästa i sin gren. Tills hon kraschade förra säsongen och förstörde sitt knä. Hennes kropp har kanske återhämtat sig, men mentalt är hon inte tillbaka i spelet. Att träffa Lucas Mills hjälpte inte, för det omedelbara bandet de delar är bara för bra för att lämna. Och när Lucas är med på att göra sin bästa vän till deras sängkamrat? Hailey är redo att leka.

Lucas är kär i Hailey. Han är helt såld, från ögonblicket han såg henne. Men han vet att han inte är perfekt, inte med sin PTSD efter kriget. Han vill vara säker på att hon har någon som tar hand om henne, utöver honom. Eftersom en sak han har lärt sig från kriget och mordet av hans syster, är att hemska saker kan hända.

Cy Seaborns pappa är en sk—stövel. Han lämnade sin familj när Cy var ett barn, vilket tvingade hans mamma att jobba två jobb för att kunna försörja dem, och lämna deras hus och bo med hans morföräldrar. Han hade inte hört från eller träffat honom sen dess. Tills han falskeligen erkänner att ha mördat Erin Mills—hans bästa väns syster. Cy har ingen aning om varför hans pappa gjorde det, och det har inte heller kommissarierna som jobbar på fallet, eller journalisterna som har jagat honom. Han är på sin vakt. Avtrubbad.

Alla tre är ärrade. Sönder, på utsidan och insidan. Lucas vill ha allt, men tror inte att han är tillräckligt. Cy är inte värdig en kvinna som Hailey, nedsvärtad av hans pappas smutsiga blod. Och Hailey? Det enda förhållande hon har haft är till sin sport och allt det har gett henne är ensamhet och en skada. Vad händer om de låter henne falla? Kan hennes hjärta återhämta sig?

Och ännu viktigare… med en mördare lös i Cutthroat, kommer de överleva?

Vanessa Vale